Насловна  |  Конкурси  |  Стипендије  |  Стипендија за иновације у новинарству
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Стипендије

04. 12. 2012.

Стипендија за иновације у новинарству

Ниеман фондација за новинарство и Беркман центар за интернет и друштво расписали су конкурс за доделу стипендије у износу од 60.000 долара за иновације у новинарству, која ће једном новинару или новинарки обезбедити боравак и могућност за истраживачки рад на Универзитету Харвард за 2013/2014. академску годину.

Конкурс је отворен за све кандидате који предложе специфични студијски програм или пројекат који се бави иновацијама у новинарству, односно темама везаним за дигиталну трансформацију новинарства. Предлози могу бити идеје за нове токове финансијских прихода у новинарству, изградња нових алата за извештавајне, или истраживање о новим моделима пласирања вести.

Циљ програма је да омогући одабраном кандидату да искористи време и ресурсе који су доступни на Харвардском универзитету, како би својим радом допринео унапређењу новинарске професије.

Крајњи рок за слање пријава је 31. јануар 2013. године.

Формулар за пријаву можете преузети ОВДЕ.

Интервјуи са кандидатима који прођу први круг селекције биће одржани на пролеће, а добитник стипендије биће познат у мају 2013. године.

Додатне информације о програму погледајте ОВДЕ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси