Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Награда "Медијакулт" за телевизијско стваралаштво у култури
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

07. 06. 2013.

Награда "Медијакулт" за телевизијско стваралаштво у култури

Завод за културу Војводине расписао је конкурс за новинаре за избор најбоље телевизијске емисије о култури на тему „Медији и културни идентитет Војводине“.

Заинтересовани достављају емисију на ДВД-у у три примерка на адресу Војводе Путника 2, 21000 Нови Сад, са назнаком „Конкурс за доделу награде `Медијакулт`“.

Уз ДВД је неопходно доставити кратку биографију аутора. Благовремено достављене радове прегледаће трочлани стручни жири.

Одлука о добитнику награде биће објављена до 1. новембра.

За све додатне информације у вези са конкурсом заинтересовани могу контактирати Завод за културу Војводине, Информационо-документациону и комуникациону организациону јединицу (ИНДОК) на телефон 021/4754-128, локал 24, посетити вебсајт: www.kultura-vojvodina.org.rs или писати на мејл  zkvojvodina@nscable.net.

Завод за културу Војводине покренуо је пројекат „Медијско моделовање културног идентитета Војводине“, којим жели да афирмише и подржи креативно телевизијско стваралаштво у култури, унапреди сарадњу Завода с медијским кућама и допринесе унапређењу интеркултуралне комуникације у Војводини.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси