Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Признања дописнику "Данаса"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 12. 2011.

Извор: Данас

Признања дописнику "Данаса"

Годишње награде Привредне коморе Лесковац



Лесковац, Врање - Дописник "Данаса" из Врања Војкан Ристић добитник је годишње награде Регионалне привредне коморе Лесковац за свеукупно извештавање о привредним догађањима на југу Србије.

- Дневни лист "Данас" је преко свог дописника са југа Србије, као ретко који национални дневник, успешно указивао на проблеме у привреди једног од најсиромашнијих делова земље притом не либећи се да професионално промовише све напоре овдашњих привредника да превазиђу проблеме са којима се свакодневно сусрећу. Због тога је награда и припала дописнику "Данаса" Војкану Ристићу - рекао је председник РПК Лесковац Горан Јовић.

Награда за медијско извештавање припале су и лесковачкој ТВ „Протокол К-1“ и врањском локалном "ОК Радију". Признања су додељена и предузећима и предузетницима из Пчињског и Јабланичког округа.

Први пут је додељена и награда за животно дело коју је добио председник ХК „Симпо“ Драгомир Драган Томић.

Д. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси