Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови магазин "Карактер" на киосцима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 12. 2019.

Извор: Карактер

Нови магазин "Карактер" на киосцима

Дугогодишњи новинар и уредник бројних листова и часописа Ненад Чалуковић покренуо је нови магазин Карактер, који је од јуче на киосцима.

Магазин ће се бавити озбиљним феноменима и кључним проблемима у друштву, као и људима који заслужују већу медијску пажњу.

Магазин је намењен интелектуалној, пословној, културној елити, али и људима који одлучују или до сада, неоправдано, нису добијали медијски простор.

У фокусу Карактера, који ће излазити једном месечно, биће жене из свих сфера друштва, као и млади који могу да промене злослутна очекивања о неспокојној будућности ове земље.

Значајан сегмент у Карактеру имаће социјално-одговорне теме. Магазин ће као вид подршке писати о проблемима угрожених категорија људи из било којег разлога: социјалног, здравственог, етничког.

Своје место у магазину Карактер добиће људи из унутрашњости Србије који су успешни у својим професијама, али за њих, бар до сада, није било места у најважнијим медијима.

Ненад Чалуковић, главни и одговорни уредник магазина Карактер, указује да је стање српског духа, као, уосталом, целог друштва, кључни разлог или доказ зашто је медијској сцени потребан часопис управо таквог назива.

Упоредо са штампаним издањем, магазин Карактер ће развијати свој портал www.budikarakter.rs.

Читај Карактер!

Буди карактер!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси