Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ухапшен нападач на Жику Николића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 06. 2019.

Аутор: telegraf.rs Извор: Вечерње Новости

Мионичка полиција је врло брзо ухапсила Слободана П. због постојања основане сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности

Ухапшен нападач на Жику Николића

Мионичка полиција је ухапсила је мушкарца који је јуче, пред почетак емисије "Жикина шареница", која се емитовала уживо из Мионице, песницом ударио аутора и водитеља те емисије Живорада Николића. Ухапшен је Слободан П. (50) из мионичког села Санковић. Он је пред почетак емисије, око 9.30 часова, трактором улетео у пешачку зону, где су се одвијале припреме за почетак емисије.

Возач је трактором оборио постављену жардињеру и великом брзином ушао у пешачку зону, и на тај начин угрозио безбедност око 30 људи који су дошли на снимање емисије.


Онда је пришао аутору емисије Жики Шареници и песницом га ударио у пределу главе. Николић, на срећу, није задобио повреде, а тракториста му је упутио више погрдних речи, међу којима је, како се сазнаје: "Ј***м ти мајку педофилску."

Наводно је Николић у први мах помислио да је човек који је био на трактору дошао да га поздрави, међутим, он га је, чим му је пришао, ударио песницом у главу.

Инцидент се догодио пола сата пред почетак емисије. Мионичка полиција је врло брзо ухапсила Слободана П. због постојања основане сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности.

Према незваничним сазнањима ухапшени има психичких проблема и 2017. године му је изречена мера психијатријског лечења.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси