Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Еколошко признање новинарки Данаса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 12. 2010.

Извор: Данас

Еколошко признање новинарки Данаса

Додељене годишње награде за најистакнутије новинаре и активисте у области заштите животне средине




Нови Сад - Удружење новинара Ековест и Војвођанска зелена иницијатива доделили су у суботу у Новом Саду четврту годину заредом традиционална годишња признања за најистакнутије новинаре и активисте у заштити животне средине. Награду за истраживачко новинарство у области екологије добила је Катарина Живановић, новинарка Данаса.


Жири је оценио да је Живановићева поред истраживачких текстова из разних области, посебно место посветила еколошким темама.

„Она о темама из екологије и заштите животне средине пише објективно, аналитички, указујући на проблеме али и могућност њихових решавања. Захваљујући њеној истрајности и личном доприносу, актуелне еколошке теме заступљене су у листу за који пише“, стоји у образложењу.

Награде су добили и Виолета Јованов Пештанац, новинарка Радио Панчева, часопис о екологији, заштити животне средине, одрживом развоју и здравим стиловима живота Еколист, председник удружења Екопарк из Крагујевца Слађан Ракић и најволонтер 2010. Александар Вукчевић из Новог Сада.

Д. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси