Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Згрожени понашањем Рашића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 12. 2010.

Извор: Курир

Згрожени понашањем Рашића

Због тога што је Мирко Рашић, Цептеров заступник у Србији, поручио новинарки да „му се скине с к...а“, реаговала и струковна удружења



Београд - Поводом понашања Мирка Рашића, заступника компаније „Цептер“ у Србији који је, уместо одговора на питања о пословању Цептерових предузећа у Србији, новинарки поручио „скините ми се с к...а“, жесток протест исказао је Петар Јеремић, председник Извршног одбора Удружења новинара Србије.

- Згрожени смо! Пословање компаније ‘’Цептер’’, која је једна од највећих које послују у Србији и која је учествовала у више приватизација, несумњиво је важно за јавност. Утолико смо више згрожени речником који један од топ менаџера Рашић употребљава у комуникацији с новинарима.

Не мислим да је то правило компаније ‘’Цептер’’, која послује у целом свету и која је до сада важила за угледну, али топ менаџери су обично и јавно лице компаније у којој раде.

Нажалост, Рашићево опхођење постало је пракса коју новопечени бизнисмени спроводе према новинарима. А то је последица атмосфере створене у последње време у Србији и праксе да се новинари некажњено вређају, физички нападају, па чак и да убијају - каже Јеремић.

О. Н.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси