Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Аници Николић награда НБС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 12. 2010.

Извор: Политика

Аници Николић награда НБС

На јучерашњој пригодној свечаности гувернер Народне банке Србије Дејан Шошкић уручио је нашој новинарки Аници Николић награду „Тања Станковић-Бошков” која се додељује економским новинарима до 30 година старости. Ову награду установили су Народна банка Србије и редакција дневног листа „Данас” у знак сећања на преминулу новинарку тог листа.

Аница Николић је рођена 1982. године у Прокупљу. Новинарску каријеру започела је у дневном листу „Политика” где се специјализовала за писање о економским темама, а неколико година успешно је сарађивала и са часописима „Магазин бизнис” и „Економетар”.

Награда „Тања Станковић-Бошков” представља, како је речено, подстицај младим новинарима да се специјализују за економско новинарство, а ми се надамо да је ово признање само прво у низу које ће наша млада колегиница речју и ставом тек заслужити.

Е. Р.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси