Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Истрага и притвор Жужи и Младеновићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 08. 2010.

Извор: Прес

Истрага и притвор Жужи и Младеновићу

Београд - Први основни суд у Београду покренуо је истрагу и одредио притвор до 30 дана Милошу Младеновићу и Данилу Жужи због сумње да су напали новинара Теофила Панчића.




После саслушања, истражни судија донео је решење о спровођењу истраге против Младеновића и Жуже због сумње да су извршили кривично дело угрожавања сигурности, као и квалификовани облик насилничког понашања, изјавио је шеф кабинета републичког тужиоца Влада Ђорђевић. Он је напоменуо да је за кривично дело угрожавања сигурности запрећена казна од једне до осам година, а за кривично дело насилничког понашања од шест месеци до пет година затвора.

- Тужилаштво још једном понавља да се напади на новинаре неће толерисати и да ће се за извршиоце ових кривичних дела тражити најстроже казне - казао је Ђорђевић.

А. Г.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси