Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Поново ради Радио Нови Пазар
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 04. 2010.

Извор: Данас

Поново ради Радио Нови Пазар


Нови Пазар - После пет и по година ћутања, Радио Нови Пазар поново емитује свој програм.

Најстарија медијска кућа у овом крају има дозволу за локалну фреквенцију и емитоваће целодневни програм.

- Сада смо створили услове за поновно покретање радио програма. Највећи проблем била нам је техничка застарелост, а градска управа нам је помогла да купимо шест рачунара. На реализацији програма радиће деветоро људи - каже Денис Маврић, директор ЈПИ Нови Пазар у чијем саставу су Радио Нови Пазар и Регионална телевизија.

Маврић оцењује да је пауза од пет и по година дуга и да су друге радио куће преузеле примат, али да ће добром концепцијом програма покушати да поврате слушаност коју су имали некада.

Од новембра 2005, када је због великих дуговања искључена струја, Радио Нови Пазар је престао да емитује сопствени програм. Оглашавање ове куће свело се на емитовање музике, малобројних реклама и реемитовања телевизијских вести и програма Радио Београда.

Радио Нови Пазар, који је основан 7. фебруара 1972. године, утихнуо је за време владавине политичке опције Сулејмана Угљанина, јер је приоритет имала Регионална телевизија.

С. Новосел

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси