Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Мафијашка сачекуша на Б92“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2010.

Извор: Ало!

„Мафијашка сачекуша на Б92“


Небојша Медојевић одговара на тужбу београдске телевизије: Радио-телевизија Б92 најавила је јуче подношење тужбе за клевету против црногорског политичара Небојше Медојевића поводом оптужби да се ова медијска кућа ставила у службу организованог криминала.

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић рекао је за „Ало!“ да ће, уколико га Б92 тужи, доћи у Београд и са собом понети оптужницу италијанског тужиоца Ђузепеа Шелзија против Суботића и његове групе за организовани криминал.

Не знам који су новац Веран Матић и Југослав Ћосић узели од Суботића, али знам да не могу да задрже и новац и професионални кредибилитет и образ. Нема сумње да ми је на Телевизији Б92 направљена мафи јашко-медијска сачекуша и да су водитељ емисије и директор ове телевизије у блиским односима са Цанетом Суботићем који се налази на црвеној Интерполовој потерници - каже Медојевић и додаје да је укључење Суботића у Ћосићеву ауторску емисију на Телевизији Б92 било веома слично медијској припреми за убиство премијера Ђинђића, које је у то време за рачун земунског клана обављао часопис „Идентитет“.

Цанетова порука је преко мене послата председнику Тадићу, који је најавио борбу против криминала и корупције у свим сферама друштва у Србији. На исти начин преко „Идентитета“ је реаговао Легија када је чуо да се против њега спрема оптужница. Надам се само да је Србија извукла поуку из 2003. године и да овога пута неће дозволити да је мафи ја дестабилизује. Ћосић и Матић ће ући у историју новинарства и носити крст као људи који су стали на страну лица са Интерполове потернице - закључује Медојевић.

У свом јучерашњем саопштењу за јавност РТВ Б92 се осврнуо на изјаву Небојше Медојевића да је овај медиј „гласило мафије и да се ставио у њену службу“. „Наведене оптужбе Медојевић износи позивајући се на лично искуство некога ко је својевремено писао за медије у служби организованог криминала, будући да је, како сам каже, писао за недељник ‚Идентитет‘, који је био гласило земунског клана“, стоји у саопштењу ове медијске куће.

В.П. - Б.Р.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси