Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дејан Јоцић нови директор ТВ Фокса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2010.

Извор: Прес

Дејан Јоцић нови директор ТВ Фокса


Дејан Јоцић (37) данас ће ступити на место новог директора Фокс телевизије, саопштила је ова медијска кућа. Јоцић ће на овој позицији заменити досадашњег директора Дена Бејтса.

Дејан Јоцић рођен је у Немачкој и српског је порекла. Има велико искуство у ТВ индустрији.Теодор Кириаку, генерални директор „Антена групе“, поводом ове кадровске одлуке изјавио је да ће српско порекло Јоцића бити велика предност:

- Тежиште наших улагања је и даље на постојећим медијима на тржиштима у развоју, а истовремено смо заинтересовани за нове медије на развијеним тржиштима. У складу са тежњама да нашој групи придодамо искуство стручних руководилаца, задовољство нам је да Дејана Јоцића укључимо у наш тим. Мислимо да ће његово српско порекло и међународно искуство у креирању програма и управљању телевизијским и мултимедијалним платформама у сарадњи са тимом Фокс телевизије још више поспешити развој канала и других медијских могућности у земљи - навео је Кириаку.

Досадашњи директор Фокс телевизије, Ден Бејтс, одлучио је да се врати у САД из приватних разлога.

- Задовољство ми је што сам развио станицу од самог почетка и од ње створио трећу телевизију по гледаности у Србији. Враћам се у САД остављајући станицу у добрим рукама - рекао је Ден Бејтс.

Р. Ј.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси