Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бранкица Станковић добитница награде "Југ Гризељ"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 01. 2010.

Извор: Бета

Бранкица Станковић добитница награде "Југ Гризељ"

Београд - Бранкица Станковић добитница је награде "Југ Гризељ" за 2009. годину, саопштио је данас Фонд "Југ Гризељ".


Одлуку да Бранкици Станковић, други пут, додели награду донео је већином гласова жири у којем су Живорад Ковачевић, Велимир Ћургус Казимир (председник жирија), Антонела Риха, Филип Шварм и Елена Крстановић, наводи се у саопштењу.

"Награду "Југ Гризељ" од 1991. године додељују Гризељеви пријатељи, колеге и породица, "за највиша достигнућа у истраживацком новинарству, у служби развијања пријатељства међу људима и уклањања граница међу народим, са жељом да чувају успомену на Југа Гризеља и да подстичу истраживацко новинарство", наводи се у саопштењу.

Досадашњи добитници награде "Југ Гризељ" били су Лила Радоњић, Жељко Вуковић, Предраг Кораксић Коракс, Гордана Логар и редакција "Наше Борбе", Бојана Лекић и Светлана Лукић, Стојан Церовић, агенција Бета, Радио Бајина Башта, Радио Панчево и пожаревацки Бум 93.

Награђени су и Теофил Панчић, Омер Карабег, Ненад Стефановић, Иван Торов, Антонела Риха, Милош Васић, Бранкица Станковић, Филип Шварм, Вукашин Обрадовић и Мита Боаров. Награда "Југ Гризељ" за 2009. годину биће уручена Бранкици Станковић у четвртак, 28. јануара, у 13 сати у Медија центру.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси