Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Министар Ристић посетио Новинску агенцију Танјуг
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 08. 2024.

Извор: Министарство информисања и телекомуникација

Министар Ристић посетио Новинску агенцију Танјуг

У оквиру одржавања редовних консултативних састанака које Министарство информисања и телекомуникација обавља са представницима средстава јавног информисања, новинарским удружењима и новинским агенцијама, министар информисања и телекомуникација г. Дејан Ристић обишао је данас редакцију Новинске агенције "Танјуг", као и телевизију "Танјуг" и том приликом се састао са извршном директорком ове медијске куће гђом Сенком Тешић.

Током разговора разматрани су механизми за унапређење сарадње и начини за свеукупан даљи развој области јавног информисања.

,,Министарству информисања и телекомуникација од неизмерне је важности да одржава редовну комуникацију са средствима јавног информисања, професионалним удружењима, новинским агенцијама и медијским посленицима са циљем заједничког и континуираног рада на унапређењу ове области која је од посебног друштвеног значаја.

Новинске агенције у Републици Србији имају посебну улогу и одговорност у контексту објективног, целовитог и правовременог информисања целокупне наше јавности. Стога је важно да уложимо додатне напоре како бисмо обезбедили поштовање највиших професионалних стандарда утврђених законом и етичким кодексом.

Само заједничким радом кроз дијалог равноправних учесника у њему можемо да са оптимизмом гледамо на раздобље које је пред нама. Ово министарство у потпуности је посвећено дијалогу, сарадњи и поштовању свих професионалних и етичких стандарда. Имајући то у виду посебно ме радује чињеница да су бројна средства јавног информисања, професионална удружења и новинске агенције прихватиле позив на дијалог који је иницирало ово министарство, а све са циљем континуираног унапређења области јавног информисања“, изјавио је г. Ристић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси