Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новопазарским медијима и удружењима више од 18,6 милиона динара на конкурсима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 07. 2024.

Извор: Бета

Новопазарским медијима и удружењима више од 18,6 милиона динара на конкурсима

Министарство информисања и телекомуникација са више од 18,6 милиона динара подржаће 30 пројекта, које ће спровести новопазарски медији и удружења грађана у овој години, објавио је данас радио Сто плус.

По висини одобрених средстава, као и претходних година, на првом месту је Академска иницијатива "Форум 10" која ће за реализацију шест пројеката добити 4,25 милиона динара.

Министарство информисања и телекомуникација са 2,95 милиона динара суфинансираће пет пројеката удружења "Journalistic plan", док ће за реализацију исто толико пројеката удружење "Локал медија план" добити 2,65 милиона динара.

Портал "Free media" добиће 1,7 милиона динара за три пројекта, "А1-нет" 1,35 милиона за два пројекта, а РТВ Нови Пазар 1,3 милиона динара за исто толико пројеката. Са 1,2 милиона динара биће подржана и два пројекта Центра за развојну политику и сарадњу.

Министарство информисања и телекомуникација определило је 850.000 динара за један пројекат "Санџак медиа", 800.000 за пројекат удружења "Ново доба", 700.000 за Издавачко друштво "Ел Келимех", пола милиона за пројекат Сто плус радија и 400.000 динара за портал "Инфо лид".

Министарство информисања и телекомуникација расподелило је средства за осам од укупно девет расписаних конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси