Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вулин: Ухапшен један нападач на Дашка Милиновића, за другим се интензивно трага
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 04. 2021.

Извор: Данас

Вулин: Ухапшен један нападач на Дашка Милиновића, за другим се интензивно трага

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да су припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ефикасном акцијом расветлили напад на новинара Дашка Милиновића, наводи се у саопштењу из министарства.

„Напад се десио у 6.45 ујутру, а већ око 13.09 ухапшен је први нападач. За другим нападачем, чији је идентитет такође познат, се интензивно трага, као и за организаторима и наручиоцима, о којима такође имамо сазнања“, рекао је Вулин.

Према његовим речима, припадници Полицијске управе у Новом Саду показали су ефикасност, а Министарство унутрашњих послова посвећеност безбедности сваког грађанина у нашој земљи.

„Насиље у Србији неће проћи. Свако ко се служи насиљем мора да зна да за њега постоји закон и да постоји организовани одговор државе. Новинари заслужују посебну пажњу наше земље и ми и на овај начин показујемо колико нам је важно да свако у нашој земљи буде сигуран и безбедан, а да новинари могу несметано да раде свој посао. Никакве силеџије у томе их неће спречити“, поручио је Вулин.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси