Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ Авала: Нема решење за запослене
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 02. 2012.

Извор: Б92

ТВ Авала: Нема решење за запослене

Београд - Запослени на ТВ "Авала",који штрајкују већ скоро 50 дана, питају како је могуће да се толерише да та телевизија емитује програм за који није добила дозволу.

С друге стране, представници Републичке радиодифузне агенције наводе да тренутно не постоји опасност да ТВ "Авала" остане без дозволе, али да би проблеме настале услед штрајка требало решити што пре.

Запослени на телевизији "Авали" су у штрајку близу 50 дана због неисплаћених зарада. Председник штрајкачког одбора Никола Вукомановић каже за Б92 да ће наредних дана запослени одлучити којим средствима ће се борити за своја права.

"Проблем је тај што запослени немају никаквих гаранција да ће добити још неке уплате, што нема гаранција да ће се утврдити даља динамика исплата заосталих зарада и проблем је што ми не можемо да живимо од обечања ’ради се на решавању вашег проблема’“, каже он.

"Ми треба да платимо рачуне за струју, телефон, обданиште и у том смислу све нас то тера поново у ринг да покушамо заједно са јавношћу да се боримо и дођемо до одговора како да наплатимо наше дуговање, како да нормално живимо и у том смилсу запослени и штрајкачки одбор заузеће став како ће се даље борити", закључио је Вукомановић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси