Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мирослав Нацков награђен
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 01. 2012.

Мирослав Нацков награђен

Европска награда новинару из нашег града

Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије, Делегација Европске уније у Србији и Ерсте Банка доделили су награде за најбољи медијски прилог о процесу европских интеграција у Србији објављен у периоду од 1. јануара до 1. децембра 2011.

Жири који је доделио награде чинили су Петар Јеремић из Удружења новинара Србије, Драган Јањић из Независног удружења новинара Србије, Ивана Ђурић из Канцеларије за европске интеграције Владе Србије, Мирјана Шакић и Војислав Стевановић из Ерсте банке и Александар Ђорђевић, представник Делегације Европске уније у Србији.

Награда за добитнике конкурса је студијско путовање у Брисел. За 2011.годину, награде су додељене у девет категорија а на конкурс је пристигло укупно 40 радова.

Награду у категорији "најбољи телевизијски извештај" поделили су новинари Мирослав Нацков из РТ Цариброд и Бојан Бркић са РТС.

Нацков је награђен за прилог објављен у редовним вестима ове станице који говори о могућности помирења и разумевања између два човека који су током рата у Хрватској били на различитим странама, а 20 година касније се случајно срећу у Димитровграду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси