Насловна  |  Актуелно  |  Досије Политика (2012 - )  |  Одговор Соњи Лихт, додуше, „Са озбиљним недостатком здравог разума...”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије Политика (2012 - )

05. 10. 2012.

Аутор: Даница Поповић Извор: Политика

Одговор Соњи Лихт, додуше, „Са озбиљним недостатком здравог разума...”

Да читаоцима ,,Политике” олакшам муке, да скратим свој одговор. Госпођу Соњу Лихт сам у свом тексту ,,Морални стубови Србије” (26. септембра) прозвала због две ствари.

Прво, за њену крајње сумњиву изјаву да у време председниковања Управним одбором „Политике” није сазнала ништа о политичкој позадини продаје „Политике”.


А цела је Србија знала. Потврдио и председник Тадић да не само да је знао него и да је подржавао Богићевића да купи „Политику”. Друга моја замерка се односила на радикалски начин вођења расправе који госпођа Лихт у последње време негује, где уместо одговора својим саговорницима сервира увреде типа „ти ћеш да ми кажеш” и „а шта си ти радила и ко си ти уопште”.

Доживела сам стопостотну потврду истинитости своје тезе! Уместо да објасни како није знала оно што је о продаји „Политике” знала цела Србија, и за шта онда уопште служе управни одбори – оптужена сам за писање конструкција са „озбиљним недостатком здравог разума и елементарног поштења”. А како конструкције немају ни разума ни поштења него их имају они који их пишу, ови епитети припадају – искључиво мени. Јесам ли могла више бити у праву?

Поводом текста: „Манипулације, чињенице и морал” (4. 10.)

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси