Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Продужен конкурс за награде ДНВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

28. 01. 2010.

Продужен конкурс за награде ДНВ-а


Рок за пријављивање кандидата за годишње награде Друштва новинара Војводине продужен је до 1. фебруара 2010. године, одлучено је на седници Управног одбора.

ДНВ додељује награде "Светозар Милетић" за животно дело, "Јаша Томић" за вест и репортажу и извештај, Др "Петар Дрезгић" за остварења у области пољопривреде, и "Димитрије Фрушић", специјална награда за серију написа или дужи ангажман у праћењу појединих области.

Сви новинари редакција и Актива који су чланови Друштва новинара Војводине-Удружења новинара Србије који живе и раде на територији АП Војводинe своје предлоге могу слати Друштву новинара Војводине, Булевар Михајла Пупина 6/3 или електронском поштом на uns-dnv@eunet.rs.

Традиционалне годишње награде ДНВ-а установљене су 2001. године у знак сећања на излазак првог броја новосадских новина "Застава".

Резултати конкурса и одлуке жирија биће саопштени на Дан новинара Војводине 21. фебруара 2010. године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси