Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Полицији цвет, инспекцији трн
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

27. 01. 2010.

Полицији цвет, инспекцији трн

У анкети, која је другу годину заредом спроведена међу краљевачким новинарима проглашене су нај(не)комуникативније јавне личности и институције у граду на Ибру у минулој години.


Према резултатима анкете у којој је учествовало 27 новинара и уредника из укупно 18 редакција централних и локалних медија, цвет крина за комуникативност, добру и отворену сарадњу у конкуренцији институција, као и прошле године, добила је - Полицијска управа у Краљеву.

Исто признање добиле су и две даме - Кристина Николић, портпаролка Полицијске управе, и Весна Јовичић, службеник за односе са јавношћу у кабинету градоначелника Краљева.

На пригодној свечаности на Савиндан, добитницима су симболично уручени цветови крина који за Краљевчане имају и посебно значење.

За некомуникативност, "награђени" су начелник Рашког округа Матеја Мијатовић, и – сва одељења републичких инспекцијских служби у овом округу, у чије име је трнове гранчице примио изасланик начелника Славиша Николић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси