Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Претња гашењем Клокот радију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 08. 2009.

Претња гашењем Клокот радију


Уколико Клокот радио за мање од месец дана не набави предајник, студијску и редакцијску опрему уништену услед удара грома, биће угашен.

“ Независна медијска комисија Косова наложила нам је да у року од 30 дана набавимо технику или ће у противном радио станица бити угашена“, каже власник Клокот радија Никола Столић.

Клокот радио је једна од пет радио станица удружених у Косовску медијску асоцијацију (КОСМА) које емитују програм и свакодневно припремају заједничку
информативну емисију на српском језику.Сигнал Клокот радија покрива територију Косовског Поморавља где живи око 30.000 Срба.

Удружење новинара Србије(УНС), Друштво новинара Косова и Метохије (ДНКиМ), КОСМА , и апелују на државне органе, колеге и јавност за помоћ како не би био угашен Клокот радио који једини у Косовском Поморављу емитује информативни програм.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси