Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Млади новинари редакција на српском и албанском језику посетили ДНКиМ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 05. 2023.

Аутор: Ј.М. Извор: УНС

Млади новинари редакција на српском и албанском језику посетили ДНКиМ

Седморо младих новинара редакција на српском и албанском језику посетило је Друштво новинара Косова и Метохије (ДНКиМ) у Грачаници и упознало се са радом УНС-овог огранка на Косову. Посету је организовала мисија ОЕБС-а у Приштини,

Са секретаром ДНКиМ-а Јеленом Марковић и главним и одговорним уредником Ким радија и чланом Управе УНС-а Гораном Аврамовићем разговарали су о раду Удружења и изазовима и проблемима са којима се суочавају новинари данас.

Аврамовић је као уредник и новинар са дугогодишњим искуством одговарао на бројна питања младих колега који су желели да знају како да одговоре на изазове са којима ће се у будућности сретати у свом послу.

Млади новинари из Коссева, Контакт Плус радија, Бирн-а, Калзо-а, АТВ-а, портала Телеграфи и телевизије Т7, посетиће 25. маја седиште УНС-а у Београду.

Пету годину заредом, секција за медије ОЕБС-а организује посете за младе новинаре медијским агенцијама, удружењима и институцијама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси