Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Бујановац расписаo конкурс за медијске пројекте
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

22. 09. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Бујановац расписаo конкурс за медијске пројекте

Општина Бујановац расписала је Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања. Конкурс је расписан 17. септембра 2022. године, а отворен је до 7. октобра. Пројекти ће бити финансирани из буџета ове општине са 6 милиона динара.

Најмањи износ који се може доделити по пројекту је 10 000 динара, а највећи 1 500 000 динара.

На Конкурсу може учествовати издавач медија чији је медиј уписан у Регистар медија у Агенцији за привредне регистре, уколико емитује садржај на територији Бујановца, као и предузетник који се бави производњом медијског садржаја и има доказ да ће суфинансирани медијски садржај бити реализован путем медија.

Право учешћа на Конкурс немају издавачи који се финансирају из јавних прихода, као и лица која су у претходном периоду добила средства намењена пројектном суфинансирању, али нису у предвиђеном року поднели наративни и финансијски извештај.

Поред тога, право учешћа немају ни кандидати који су у поступку повраћаја државне или de minimis помоћи.

На Конкурс је могуће учествовати са једним пројектом, под условом да  реализација пројекта није започета у тренутку подношења пријаве, док издавач са више медија, може да учествује са једним пројектом за сваки медиј.

Пријаве на Конкурс се шаљу на адресу Општина Бујановац, Општинско веће Карађорђа Петровића 115, 17520 Бујановац, са назнаком „За Конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања или путем поште.

Решење о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од дана када је пријава на Конкурс затворена.

Текст Конкурса објављен је на сајту УНС-а у подрубрици Медијски конкурси.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси