Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Шеф кабинета Ане Брнабић, Милош Поповић председник Надзорног одбора Политике АД
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

18. 03. 2021.

Аутор: С.Д. Извор: УНС

Шеф кабинета Ане Брнабић, Милош Поповић председник Надзорног одбора Политике АД

Милош Поповић, шеф кабинета премијерке Ане Брнабић постао је данас председник Надзорног одбора Политике АД

На сајту Агенције за привредне регистре Поповићево име је међу члановима Надзорног одбора, али још увек није објављен документ о његовом именовању за председника. Милош Поповић члан је Надзорног одбора Политике АД од марта 2019. године.

Поповић је на свом профилу на Линкедину објавио да је од марта ове године председник Надзорног одбора.

Немањи Стевановићу, досадашњем председнику Надзорног одбора решењем од 8. марта ове нгодине престала је дужност председника и члана Надзорног одбора Политике АД, стоји на сајту АПР-а.

Немања Стевановић био је специјални саветник Александра Вучића, док је био председник Владе Србије, а потом државни секретар у Министарству спољних послова.

Акционим планом за примену Медијске стратегије предвиђено је да до четвртог квартала овегодине држава у потпуности изађе из власништва Политике АД.

 

Коментари (2)

Остави коментар
пон

22.03.

2021.

Божидар Анђелковић [нерегистровани] у 11:42

Re: Акције

Шта ће бити са акцијама малих акционара? Како да читаоци откупљују акције "Политике" када су оне данас потпуно обезвређене?

Одговори
суб

20.03.

2021.

Александар Поповић [нерегистровани] у 12:36

Игранка брз престанка

На жалост, игре око најдуговечнијег листа на Балкану, и даље се настављају. Овом кућом управљају лица која благе везе немају са новинарством. Постављају кога хоће на уредничка места, понеко намерно држе "празним"(спољна политика"), иако је реч о једном од битних сегмената листа. Тако и са Надзорним одбором у који долазе људи по "кадровском распореду" странака. Изгледа да новинари не могу да се сами изборе са оваквом небригом државе, а и јавности када је о статусу Политике реч. Можда би УНС и остала новинарска удружења могла да помогну да се осигура стабилнија будућност ове куће и заштите новинари од било чије самовоље. А и сами читаоци, да откупе акције и постану прави власници којима је до будућности Политике једино и стало. (Новинар у пензији)

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси