Насловна  |  Актуелно  |  Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)  |  Кривична пријава против Ћосића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)

24. 11. 2012.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Кривична пријава против Ћосића

Новинар Југослав Ћосић поновио је јуче у „Блицу“ и „Алоу“ монструозну лаж да је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић био „плаћеник земунског клана“.

Иако су у међувремену и Републичко јавно тужилаштво и МУП Србије званично саопштили да не постоји ниједан траг да је Вучићевић контактирао са „земунцима“, Ћосић, „Блиц“ и „Ало“ и даље истрајавају у овој страшној лажи.

Адвокатски тим Информера због тога ће против њих поднети кривичну пријаву.

- Ово више није само клевета и само лаж. Ово је већ озбиљна хајка, која угрожава безбедност и мене и моје породице, али и свих људи запослених у Информеру. Тражим од државе да хитно реагује и на основу кривичне пријаве одмах покрене истрагу! Ћосић и његови сарадници из тих новина морају да одговарају - апелује Драган Ј. Вучићевић.

Редакција Информера упозорава да је у правној држави недопустиво да се без икаквих доказа људи оптужују за саучесништво у најтежем злочину као што је убиство премијера.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси