Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  УНЦГ честитало УНС-у: Живојин Ракочевић ће сачувати искру новинарске етике
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

31. 05. 2021.

Извор: uncg.me

УНЦГ честитало УНС-у: Живојин Ракочевић ће сачувати искру новинарске етике

Удружење новинара Црне Горе честита колегама из Удружења новинара Србије успјешан рад на Изборној скупштини, као и избор Живојина Ракочевића за новог предсједника.

УНЦГ се према УНС-у односи као братској и професионалној организацији чији су циљеви заједнички – објективно информисање, али и саопштавање истине о српским недаћама које прате савремени тренутак нашег народа.

Због тога сматрамо да је избор Живојина Ракочевића са страдалног Косова и Метохије прави избор за УНС, као и остала професионална удружења у региону, а посебно УНЦГ. Не сумњамо да ће господин Ракочевић знати да сачува искру новинарске етике у српском новинарству и да се наредне четири године неће штедјети да је сачува.

УНЦГ ће подржати све акције и учествоваће у њима које буде организовао УНС. Нажалост, наше удружење је прошло кроз тежак десетогодишњи период у Црној Гори, јер се актуелна власт према њему понашала као терористичкој организацији, али ипак смо опстали са вјером да ћемо нашу професионалну организацију подићи на ноге. Очекујемо да нам колег и браћа из УНС-а у томе помогну.

 

За УНЦГ

Тихомир Бурзановић, предсједник УНЦГ

Иван Милошевић, генерални секретар

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси