Насловна  |  Актуелно  |  Грађани траже да новинари питају  |  Питали смо премијерку: Колико нас дневно кошта тестирање на коронавирус?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Грађани траже да новинари питају

14. 12. 2020.

Извор: УНС

Питали смо премијерку: Колико нас дневно кошта тестирање на коронавирус?

Удружење новинара Србије (УНС) се тражећи одговор за рубрику „Грађани траже да новинари питају“, колико дневно Републику Србију кошта тестирање грађана на коронавирус, обратило премијерки Ани Брнабић.

У истом обраћању затражили смо одговор на питања има ли уз куповину тестова додатних трошкова и ко су добављачи и произвођачи тестова који се у Србији употребљавају.

Питања у рубрици „Грађани траже да новинари питају“, на која УНС још очекује одговоре, односе се на утицај епидемије на број обављених операција у највећим институтима у Београду.

„Колико је епидемија коронавируса утицала на број обављених операција у Институту за кардиоваскуларне болести 'Дедиње' и Институту за ортопедију 'Бањица'? Колико је операција од марта до данас обављено у односу на исти период прошле године?“.

УНС је до сада добио одговор Института за онкологију и радиологију у Београду.

Своја питања можете послати на имејл: zikica.stevanovic@uns.rs, а одговоре ће УНС објавити на свом сајту у рубрици „Грађани траже да новинари питају“.

_____________________________________________________________

Текст је настао у оквиру пројекта „Грађани траже да новинари питају“, који је суфинансиран из буџета Републике Србије – Министарства културе и информисања. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси