Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Одговор Трапарића УНС-у: Нисам члан Друштва новинара Војводине, већ сам за члана Радне групе изабран на предлог овог удружења
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

23. 09. 2024.

Извор: Мр Драган Трапарић

Одговор Трапарића УНС-у: Нисам члан Друштва новинара Војводине, већ сам за члана Радне групе изабран на предлог овог удружења

В.д. помоћника покрајинског секретара мр Драган Трапарић послао је Удружењу новинара Србије (УНС) одговор на текст „Формирана Радна група за израду радне верзије Нацрта закона о јавним медијским сервисима“, објављен на сајту УНС-а. У одговору Трапарић истиче да он није члан Друштва новинара Војводине већ да је за члана Радне групе изабран на предлог овог друштва.

____________________________________________________________________

Поводом текста „Формирана Радна група за израду радне верзије Нацрта закона о јавним медијским сервисима“, објављеног  18.9.2024. године на сајту УНС-а https://uns.org.rs/desk/UNS-news/163767/formirana-radna-grupa-za-izradu-radne-verzije-nacrta-zakona-o-javnim-medijskim-servisima.html у складу са одредбама члана 94. став 1. Закона о јавном информисању и медијима овим путем захтевам да се објави мој одговор на истом месту на сајту где је објављена и првобитна информација.

У тексту се наводи да је у радној групи и „Драган Трапарић из Друштва новинара Војводине“.

Из овако формулисане вести, могао би да се наметне закључак да сам ја члан Друштва новинара Војводине, што није истина. 

За члана радне групе за израду радне верзије Нацрта закона о јавним медијским сервисима, изабран сам Одлуком надлежног Министарства информисања и телекомуникација број: 002662329 2024 13460 003 001 012  002 од 16. септембра 2024. године, а у којој јасно стоји да је члан радне групе мр Драган Трапарић, представник новинара Војводине.

Са напред наведеним у вези, желим да истакнем да ја нисам члан Друштва новинара Војводине.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси