Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Главни уредник Информера упозорио: Вучићу, не иди у Кину, спрема се државни удар!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

22. 11. 2015.

Извор: Информер

Главни уредник Информера упозорио: Вучићу, не иди у Кину, спрема се државни удар!

Гостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк, Драган Ј. Вучићевић, главни и одговорни уредник Информера, упозорио је премијера Александра Вучића да не путује у планирану посету Кини, јер се у Србији спрема државни удар!

 

Вучићевић је апеловао на премијера да остане у Србији, јер се у супротном отвара простор онима који желе да преузму власт!

Да подсетимо, председник Владе Србије Александар Вучић боравиће од понедељка, на позив кинеског премијера Ли Кећијанга, у званичној посети Кини, у оквиру које ће учествовати на 4. самиту шефова држава и влада Кине и Централне и Источне Европе.

Деманти Независног синдиката полиције: Не ступамо у штрајк, ни једна партија не стоји иза нас

Ненамерном омашком главни и одговорни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић је у јутрошњем гостовању поменуо Независни синдикат полиције уместо, како је требало, Полицијски синдикат Србије.

Тим поводом, председавајући председништва Независног синдиката Србије Велимир Лукић обратио нам се следећим саопштењем, које преносимо у целости:

"Независни Синдикат Полиције у циљу заштите синдикалног деловања у Министарству Унутрашњих Послова као и ради заштите професионалног и људског достојанства полицијских службеника, овим путем демантује изјаву Драгана Ј. Вућићевић главног уредника и власника дневног листа "Информер" који је у јутарњем програму дана 21.11.2015.године на телевизији Пинк, изнео неистиниту тврдњу да Независни Синдикат Полиције ступа у штрајк дана 23.11.2015.године и да иза тог штрајка стоји одређена политичка партија односно Социјалистичка партија Србије, као и други низ тврдњи које наносе штету нашем синдикату. 

Изношењем оваквих тврдњи које се везују за Независни синдикат полиције наноси се директна штета нашем синдикату, који се у свом синдикалном деловању никада није бавио дневно-политичким темама већ искључиво своје деловање усмерава у циљу заштитите права свих запослених у МУП РС и истовремено нарушава поверење грађана Републике Србије у државне институције. Подсећамо именованог да Независни Синдикат Полиције није имао медијског простора у дневном листу "Информер" у којем би могао да изнесе своје синдикалне ставове, отуда додатно изненађује "случајно" навођење нашег синдиката у горе цитираној изјави г-дина Драгана Ј. Вућићевића.

Захтевамо да се овај деманти прочита на телевизији "Пинк" и да се објави у дневном листу "Информер" у нади да ће г-дин Драган Ј. Вућићевић убудуће износити проверене и тачне информације везане за Независни синдикат полиције."

Вучићевић: Искрено се извињавам Независном синдикату полиције, нисам мислио на њих

Драган Ј. Вучићевић извинио се Независном синдикату полиције и рекао да је до њиховог помињања дошло омашком и без зле намере:

- Најискреније се извињавам Независном синдикату полиције и његовим члановима, јер сам их ненамерном грешком поменуо у гостовању на ТВ Пинк. Није било никакве зле намере, већ сам само направио омашку у брзини и жељи да што више тога кажем. Мислио сам заправо на Полицијски синдикат Србије, који води Вељко Мијалиловић. Још једном се извињавам на случајној омашци.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси