Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Колеге из ДНВ-УНС предале шест кутија прикупљених чепова за акцију „Чепом до осмеха“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

03. 03. 2023.

Аутор: УНС Извор: УНС

Колеге из ДНВ-УНС предале шест кутија прикупљених чепова за акцију „Чепом до осмеха“

Представници Друштва новинара Војводине, огранка Удружења новинара Србије, Милан Бозокин из Дневника и председник Друштва Предраг Рава однели су јуче чепове које је УНС прикупио за више од пола године.

У прикупљању чепова учествују чланови, колегинице и колеге који доносе чепове у УНС, као и запослени и сарадници, а одговарајуће кутије постављене су у просторијама УНС-а у Београду, Новом Саду и Грачаници.УНС већ пету годину односи прикупљене чепове организацији „Чепом до осмеха“. Новцем добијеним од рециклаже ова организација помаже деци са инвалидитетом и њиховим породицама.

УНС такође прикупља папир и пет амбалажу за рециклажу. То је акција која траја последњих 20 година, а од 2017. године у Прес центар УНС-а и УНС долазе чланови удружења „Живимо заједно“ које окупља младе са сметњама у развоју и односе прикупљени папир и пет амбалажу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси