Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Фото сафари "Горње Подунавље" од ове године носи име фоторепортера Јарослава Папа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

26. 09. 2022.

Аутор: Фото асоцијација Војводине Извор: Фото асоцијација Војводине

Фото сафари "Горње Подунавље" од ове године носи име фоторепортера Јарослава Папа

Фото сафари "Горње Подунавље" од ове године носи име његовог иницијатора и оснивача познатог Јарослава Папа. Пап је био један од водећих фоторепортера и фотографа природе бивше Југославије, а преминуо је изненада, предходне године, снимајући јелене у сомборским шумама.

На овогодишњем сафарију, по позиву, учешће су узели новосадски фотографи Андреј Пап, Радивој Хаџић, Илија Рамић и Дарко Дозет. Зрењанинац Предраг Костин и домаћини Сомборци: Петар Замбо, Будимир Јевтић и Мирјана Максић. Сафари је одржан у склопу фестивала "Хармонија" на којем су уприличене и четири фото изложбе, две фотографија са протеклих сафарија и две самосталне изложбе Јевтића и Костина.

 

 

 

Организатори фотографске манифестације су традиционално Фото асоцијација Војводине и Удружење грађана "Подунав" из Бачког Моноштора уз подршку Туристичке организације Сомбора и ЈП "Војводинашуме".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси