Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Радио 021 за рођендан покренуо интернет продавницу "ShopiNS"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

09. 06. 2021.

Радио 021 за рођендан покренуо интернет продавницу "ShopiNS"

Радио 021 је поводом свог 24. рођендана који прославља данас, 9. јуна, покренуо интернет продавницу - gift shop "ShopiNS".

"Још пре 24 године обавезали смо се да ћемо радити у интересу јавности и са успостављеним високим стандардима новинарске професије, да ћемо извештавати тачно, правовремено и објективно. Публика нам је узвратила поверењем, и из године у годину је све бројнија. Покретањем ShopiNS-а сада желимо да им пружимо могућност да обрадују себе или неког себи драгог нудећи им занимљиве производе са аутентичним илустрацијама и пратећим порукама које могу са поносом да користе, знајући да су подржали оно што вреди. Јер сваки допринос, ма како био велик или мали, драгоцен је за нашу будуц́ност", рекао је директор медијске куће 021 Слободан Крајновић.

Слушаоци Радија 021 и читаоци портала куповином у интернет продавници ове медијске куће shopins.rs на конкретан начин подржаће и помоћи рад редакције у коју верују већ више од две деценије. Производи су препознатљиви по вези са Новим Садом и на посебан начин одговорају на питање "Шта је новосадски?"

Упечатљиве поруке које осликавају дух панонског града познатог по одређеном темпу живота, изговора речи и нарочитом духу осмислили су креативци са 021, а илустраторски посао урадила је Оливера Поповић, која је многим Новосађанима познатија као Оли Поппинс.

Овом пословном иновацијом се 021 породица увећала за још једног члана, у којој сем два медија (радија и портала) и Радио кафеа, културног уточишта Новосађана, сада постоји и интернет породавница.

Недавно је редизајниран сајт портала 021.rs, а покретање СхопиНС-а, кажу у овој медијској кући, није крај нових садржаја јер планирају још иновација у наредном периоду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси