Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарске анегдоте

27. 02. 2013.

Кура(ж)

На редакцијом састанку Унутрашњо - политичке редакције Танјуга, крајем седме деценије прошлог века, ври као у лонцу под притиском!

 

Расправља се о повећању хронично малих плата, а главни уредник, углађени и дистанцирани Словенац Јак Копривц, покушава да смири страсти и снизи децибеле!

„Ових дана ћу обавестити надлежне у Савезној влади о захтевима редакције и тражити да размотре могућност да се повећају плате“, обећава он.

„Ма, све су то обећања у стилу оне народне - Ево ти ништа, држ' га добро! Немаш ти за то К...У...Р...А,“ из своје бусије у ћошку огласи се сремачки унцут Милош Миша Петковић.

Копривц и цела редакција га гледају запањено: неће, ваљда, да употреби “ону” реч, а Миша, после драмске паузе поентира на сав глас:

„Ж!!!“

 

Анегдоту написала Весна Арсенић 


У рубрици Новинарске анегдоте УНС објављује духовите новинарске приче о колегама, о јавним личностима, смешним, инспиративним, чудним ситуацијама у којима су се налазили. Новинарске досетке. Испричајте нам причу о новинарима којих више нема, а упамћени су по пошалицама.
Поделите са нама Ваше вицкасте успомене.
Новинарске анегдоте уређује колегиница Весна Арсенић.
Своје анегдоте, које ћемо објављивати понедељком, средом и петком, можете слати на dragana.bjelica@uns.rs
 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси