Новинарске анегдоте
06. 07. 2012.
Цицерска гибаница
Миле Кујунџић, сјајан новинар и уредник Културне рубрике новосадског “Дневника”, међу колегама је био познат по дружељубивости и гостопримству.
Неизоставно јело на домаћински пуној трпези била је гибаница, коју је Миле лично спремао, да би потом уживао посматрајући госте како лижу прсте и бришу умашћену браду и бркове, ако их је ко имао, сладећи се овим српским специјалитетом.
На молбу једне радознале гошће да јој открије рецепт за “Милетову гибаницу”, он скромно узврати:
- Па, то је бар лако спремити! Узмеш коре, нафилујеш их са четврт цицера јаја, сира и кајмака, све то залијеш умућеним јајима и млеком и пустиш да рерна одради своје!
Анегдоту забележила Весна Арсенић
У рубрици Новинарске анегдоте УНС објављује духовите новинарске приче о колегама, о јавним личностима, смешним, инспиративним, чудним ситуацијама у којима су се налазили. Новинарске досетке. Испричајте нам причу о новинарима којих више нема, а упамћени су по пошалицама.
Поделите са нама Ваше вицкасте успомене.
Новинарске анегдоте уређује колегиница Весна Арсенић.
Своје анегдоте, које ћемо објављивати понедељком, средом и петком, можете слати на dragana.bjelica@uns.rs
Коментари (0)
Остави коментарНема коментара.