Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Часлав Кузмановић - „Српска економија за почетнике“ и „Светска економија за почетнике“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

17. 12. 2013.

Часлав Кузмановић - „Српска економија за почетнике“ и „Светска економија за почетнике“

Публициста, економски аналитичар и члан УНС-а Часлав Кузмановић објавио је две књиге: „Српска економија за почетнике: Време патогених експерата“ и „Светска економија за почетнике: Планетарни финансијски цунами“.

 

Аутор је теоријско знање и искуство у привреди употребио за анализе које и почетницима у овој области могу да објасне суштину међународне и српске економске кризе, као и могућа решења за њу.

 „Непрестане светске берзанске кризе и корупција које бујају планетом још од осамдесетих година прошлог столећа, одавно попут цунамија разарају и нашу малу земљу, као и многе друге око нас. Економиста Часлав Кузмановић анализује ентропију српске привреде боље од многих у стручној јавности“, рекао је о Кузмановићевим књигама др Зоран Петровић Пироћанац са Института за политичке студије у Београду.

Часлав Кузмановић од 2011. године пише економске анализе. Редовни је аналитичар Фонда стратешке културе у Москви, а чланке му објављују, између осталих, и Фонд „Слободан Јовановић“, „Нова српска политичка мисао“, „Велика Србија“, „Нови стандард“, „Печат“, „Фејсбук репортер“ и други медији. Кузмановић пише блог: „Српска економија за почетнике“.

Издавач: Еверест Медиа, 2013.
Едиција:
„Економске теме“
Формат: 14x19 цм;
Број страна:
214
Повез:
броширан
ISBN   978-86-7756-030-0

Издавач: Еверест Медиа, 2013.
Едиција:
„Економске теме“
Формат: 14x19 цм;
Број страна:
122
Повез:
броширан
ISBN   978-86-7756-031-7

Књиге „Српска економија за почетнике: Време патогених експерата“ и „Светска економија за почетнике: Планетарни финансијски цунами“ можете поручити овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси