Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Рајко Р. Каришић објективом забележио Град светлости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

07. 10. 2024.

Аутор: Р. К, А.Н. Извор: УНС

Рајко Р. Каришић објективом забележио Град светлости

Фоторепортер и члан Удружења новинара Србије (УНС) Рајко Р. Каришић објавио је књиге “Париз” и “Роден”. У овим фотомонографијама сабране су успомене из породичног путовања у Париз, које је Каришић забележио објективом.

У књизи “Париз”, коју Каришић назива и “Албумом успомена”, представљени су бројни делови Града светлости и љубави.

“Имали смо прилику да обиђемо планирана места која су фотографијама обележена у овој књизи - Албуму успомена. Наравно, због временског ограничења планови нису испуњени до краја али је то довољан разлог да још који пут одемо у Париз, како бисмо посетили и друге значајне дестинације”, навео је Каришић.

Књига “Роден” је пак посвећена посети музеју Огиста Родена, једног од најзначајнијих вајара Француске. Инспирисан оним што је видео, Каришић је у ову фотомонографију уврстио фотографије готово целокупне поставке из овог музеја.

“Драго ми је да у сваком моменту, листајући ове књиге, можемо да се присетимо обилазака музеја и других дестинација, као и заједничког дружења у овом инспиративном граду у који се свакодневно слива права река туриста из свих крајева света”, додао је Каришић.

Обе књиге штампане су у боји, у Грид студију у Београду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси