Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Полиција да хитно пронађе одговорне за нови напад на Милана Јовановића, медији да извештавају о злоупотребама у општини Гроцка
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

31. 12. 2018.

УНС: Полиција да хитно пронађе одговорне за нови напад на Милана Јовановића, медији да извештавају о злоупотребама у општини Гроцка

Удружење новинара Србије (УНС) тражи од полиције и тужилаштва да што пре пронађу и казне одговорне за обијање стана у ком живи новинар Милан Јовановић, као и налогодавце паљења његове куће у Врчину. Новинару Милану Јовановићу, којем је недавно спаљена кућа, непознати нападачи провалили су синоћ у изнајмљен стан на Бановом брду.

Како је Јовановић рекао за УНС, он и супруга су легли, када су чули да неко проваљује балконска врата.

„Скочио сам и викнуо супрузи да ми дода пиштољ. Вероватно су ме чули и побегли су. Полиција је синоћ извршила увиђај, а ту су и данас, прегледају камере. Добио сам заштиту, полицијски аутомобил је испред стана. То супругу и мене бар мало смирује. Надам се да ће налогодавац паљења куће бити ускоро пронађен и ухапшен, надам се да у овој држави има бар мало правде. Упорно указујем за кога сумњам да је налогодавац и не разумем због чега он још увек није ухапшен“, рекао је Јовановић за УНС.

Јовановић је раније изјавио да ће му безбедност бити угрожена све док се не открије налогодавац паљења његове куће, а синоћњи догађај само потврђује да се хитно мора разјаснити позадина ових напада.

УНС позива све медије да помогну у расветљавању овог случаја и истраже све наводе о злоупотреби јавног новца на коју је колега Јовановић указивао у текстовима на порталу "Жиг инфо".

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси