Насловна  |  Саопштења  |  УНС и СНС: Градска управа Ниша да испуни обећања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

17. 12. 2010.

УНС и СНС: Градска управа Ниша да испуни обећања


Удружење новинара Србије (УНС) и Синдикат новинара Србије (СНС) подржавају генерални штрајк запослених у Нишкој телевизији (НТВ) који почиње сутра, 18. децембра у 8 сати због неисплаћених зарада.

Запослени у НТВ примили су последњу плату за септембар и упркос одобреном ребалансу буџета Града Ниша и обећањима градских челника за последња два месеца нису добили ни динар.

УНС и СНС очекују да градска управа испоштује дата обећања тим пре што запослени у градској телевизији имају нижа примања од свих јавних предузећа у Нишу, у просеку 23.000,00 динара.

УНС и СНС са задовољсртвом истичу да је уредништво са пословодством утврдило минимум процеса рада који ће бити поштован све до испуњења оправданих захтева запослених и сарадника НТВ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси