Насловна  |  Саопштења  |  Сраман текст Ђорђа Мартића у Политици
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

20. 05. 2017.

Извор: УНС

Сраман текст Ђорђа Мартића у Политици

Удружење новинара Србије (УНС) протестује због тога што је лист Политика омогућио бившем главном уреднику Политике Експрес Ђорђу Мартићу, који је 1999. у Експресу, само неколико дана уочи убиства Славка Ћурувије, објавио текст „Ћурувија дочекао бомбе“, да поново блати ликвидираног издавача „Европљанина“.

УНС подсећа да је у Специјалном суду у Београду у току процес припадницима Милошевићевих служби безбедности који су оптужени да су убили чувеног новинара и неустрашивог критичара Милошевићевог режима.

УНС протестује што угледни београдски лист дозвољава осрамоћеном уреднику Политике Експрес да се изругује нашем убијеном колеги и прави циничне инсинуације на рачун умешаности Зорана Ђинђића у убиство Славка Ћурувије.    

Коментари (2)

Остави коментар
уто

23.05.

2017.

Veteran [нерегистровани] у 08:54

-opet samo "podobni"

Uvjek me vređa "protest" zbog objavljivanja sadržaja suprotno "protestantovom".Kultura iznošenja stavova i termini-treba da budu predmet protesta -uvjek-a iznošenje stava-stvar slobide izražavanja. Oni koji su bili protiv "jednoumlja" sada traže jefnoumlje- zaista licemjerje par exelans.

Одговори
пон

22.05.

2017.

anonymous [нерегистровани] у 19:29

prevršila dara meru

Dosta više tamburanja po tom bajatom slučaju, ubijeno je mnogo nevinih ljudi, a o njima se nepiše jer nemaju veze sa medijima. Dosta bre više.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси