Насловна  |  Саопштења  |  Тијанић сутра у Митровици, Богдановић не долази
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

16. 11. 2009.

Тијанић сутра у Митровици, Богдановић не долази


Друштво новинара Косова и Метохије, које делује у саставу Удружења новинара Србије, обавештава јавност да се Александар Тијанић, генерални директор Радиодифузне установе РТС, одазвао позиву новинара са Косова и Метохије да сутра у 13 сати дође у Косовску Митровицу и да у директном контакту са члановима Друштва новинара КиМ разјасни све дилеме везане за будући статус и права запослених у Радио-телевизији Приштина.

УНС са разочарењем констатује да се Горан Богдановић, министар у Влади Србије за Косово и Метохију, изговорио презаузетошћу. Он сутра неће присуствовати састанку на који је прошле недеље позван како би одговорио на бројне дилеме везане за његове јавне изјаве о намерама Владе Србије да подржи мрежу српских медија на Косову. Уместо да дође у Митровицу, Горан Богдановић упутио је косовским новинарима позив да дођу на разговор са њим у Београд.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси