Насловна  |  Саопштења  |  МУП да расветли претње и нападе на Младена Мијатовића и Тању Јанковић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

01. 10. 2012.

МУП да расветли претње и нападе на Младена Мијатовића и Тању Јанковић

Удружење новинара Србије (УНС) тражи хитну истрагу поводом анонимних претњи и оштећења аутомобила познатог новинара хронике „ТВ Пинк“ Младена Мијатовића као и расветљавање прошлонедељног тешког инцидента у Врању у којем су тешке повреде задобили чланови породице новинарке РТВ Б92 Тање Јанковић , а у којем је учествовао и инспектор полиције Н. Ј. из Врања.

 

УНС истиче да је Младен Мијатовић и раније био на мети нападача, али да је београдска полиција ефикасно решавала те нападе.

УНС међутим сазнаје да је у полицијском  записнику туче у Врању, када су на свадбеном весељу нападнути чланови породице колегинице Тање Јанковић и она лично, интерна контрола МУП-а утврдила бројне пропусте па има разлога за сумњу да је у питању напад повезан са новинарским послом колегинице Јанковић.

УНС зато тражи да унутрашња контрола МУП-а Србије што пре утврди све чињенице о овом немилом догађају и јавности представи резултате истраге пре свега на околности да су Тању Јанковић и РТВ Б92  учесници туче међу којима је био и полицијски инспектор вређали.

Тања Јанковић је била сарадник на серијалу РТВ Б92 Инсајдер о злоупотребама у Колубари.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси