Насловна  |  Саопштења  |  Недопустиве поруке директору Вујић телевизије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

11. 09. 2012.

Недопустиве поруке директору Вујић телевизије

Удружење новинара (УНС) протестује због порука које је са потписом Брадић добио директор и главни и одговорни уредник Вујић телевизије Ваљево Милан Милиновић.

У СМС поруци у коју је УНС имао увид стоји: „Због необјективног извештавања нећеш више добити ниједног динара од Града, а нити ћеш више преносити Скупштину. Неће се одржати ниједна Скупштина ако покуша било ко да те прогура да је преносиш“.

УНС се поводом овог случаја обратио одборнику групе грађана „Победа“ Љубомиру Брадићу који је негирао да је Милиновићу послао такву поруку, али је УНС-у поред осталог дословно рекао „да ће зато што се жалио сигурно бити донета таква одлука и да ВТВ више никада неће преносити Скупштину“.

УНС упозорава да према Закону о јавном информисању нико не сме, ни на посредан начин, да ограничава слободу јавног информисања, а нарочито злоупотребом државних или приватних овлашћења.

УНС подсећа да Закон даје право на деманти свакоме на кога се односи нетачна или непотпуна информација објављена у било ком медију и да то право може да користи било ко уколико за то има повода.

 

Коментари (1)

Остави коментар
сре

12.09.

2012.

Plavusa [нерегистровани] у 22:43

poruka

Trazili ste - gledajte

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси