Насловна  |  Саопштења  |  УНС осуђује претње смрћу водитељу ТВ Нова С Марку Видојковићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

21. 06. 2021.

Извор: УНС

УНС осуђује претње смрћу водитељу ТВ Нова С Марку Видојковићу

Удружење новинара Србије (УНС) осуђује претње смрћу водитељу емисије “Добар, лош, зао” на ТВ Нова С и писцу Марку Видојковићу.

Претње смрћу Видојковић је јуче добио преко Инстаграма од особе која му није пратилац и обратио се својој медијској кући која је потом пријавила случај полицији и тужилаштву.

“Профил са ког ми је прећено нема објава, нема пратилаца, никог не прати. Једино што је урадио тај профил је то што је написао о мени и мојој породици”, рекао је Видојковић УНС-у.

У поруци коју је Видојковић добио од непознате особе пише да зна где станује и да ће га заклати. Уз претње убиством и мучењем у поруци је на увредљив начин поменута и Видојковићева породица.

УНС очекује да надлежни у најкраћем року пронађу особу која стоји иза новокреираног Инстаграм профила са ког су Видојковићу упућене претње убиством.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

21.06.

2021.

Zale [нерегистровани] у 20:38

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси