Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Тражимо новинаре будућности: Почињу пријаве за Digital Media Campus
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

09. 01. 2019.

Тражимо новинаре будућности: Почињу пријаве за Digital Media Campus

Почињу пријаве за Digital Media Campus, програм обуке младих за дигитално новинарство и рад у дигиталним медијима

Компанија Рингиер Аxел Спрингер у оквиру које је најпосећенији сајт у Србији Blic.rs, као и портали Noizz.rs, Zena.blic.rs, Pulsonline.rs, новине Блиц, магазини НИН, Блиц жена позива студенте да се пријаве за Digital Media Campus ИВ генерацију генерацију обуке за дигитално новинарство и рад у дигиталним медијима.

Право пријављивања имају студенти завршних година основних и мастер студија факултета друштвених наука у Србији.

Digital Media Campus је програм интензивне обуке младих људи које припрема за онлајн новинарство и рад у дигиталним медијима. Предавања држе реномирани и искусни домаћи и страни предавачи из Србије и Рингер Аxел Спрингер Групе.

Полазници ДМЦ пролазе кроз све сегменте важне за модерно дигитално новинарство укључујући писање и истраживање за он-лине, мултимедију, фото и видео садржаје на wебу, друштвене мреже, аналитику и алате за праћење дигиталних садржаја на свим платформама, понашање публике, етику у медијима, ауторска права, рад у редакцији и на терену... Поред предавања, Digital Media Campus обухвата и рад у редакцији на дигиталним платформама као и размену искустава са полазницима Digital Media Campusа у другим земљама Рингиер Аxел Спрингер Групе.

Заинтересовани студенти CV и мотивационо писмо треба да пошаљу до 25. 01. 2019. на мејл dmc@ringieraxelspringer.rs (само потпуне пријаве биће узете у обзир). Студенти који уђу у ужи круг биће позвани на разговор.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси