Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс за новинарску награду "Тања Станковић-Бошков"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

11. 05. 2009.

Конкурс за новинарску награду "Тања Станковић-Бошков"


Народна банка Србије и дневни лист "Данас" расписали су конкурс за доделу новинарске награде "Тања Станковић-Бошков", која је установљена ради подстицања младих новинара из области економског новинарства на даље образовање и професионално усавршавање, а у знак сећања на преминулу новинарку овог листа Тању Станковић-Бошков.

Годишња награда "Тања Станковић-Бошков" за домете у економском новинарству додељује се први пут у 2008. години, а за њу могу конкурисати новинари штампаних гласила с територије Републике Србије до 30 година старости који су специјализовани за област економског новинарства.

Кандидате за награду, која се састоји од плакете и новчаног износа од 150.000 (сто педесет хиљада) динара, могу да предлажу редакције јавних гласила, финансијске институције и појединци.
Крајњи рок за подношење предлога је 15. новембар 2009, а уз предлог је неопходно доставити најмање три објављена текста из области економског новинарства.

Образложене предлоге и текстове треба доставити редакцији листа "Данас", на адресу: главни уредник Михаљ Рамач, редакција листа"Данас", Београд, Алексе Ненадовића бр. 19-23/В.

Одлуку о додели ове награде већином гласова доноси петочлани жири, који су именовали Народна банка Србије и редакција листа "Данас".

Награда се уручује 3. децембра текуће године, на дан када је новинарка Тања Станковић-Бошков објавила свој последњи текст.


Презето са http://znanje.infostud.com/stipendije/Konkurs_za_dodelu_novinarske_nagrade_Tanja_Stankovic-Boskov/2118

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси