Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Награде у три категорије: Конкурс за новинарско признање под именом "Слађана Вељковић"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

10. 01. 2019.

Аутор: Д. Ристић Извор: Вечерње новости

Награде у три категорије: Конкурс за новинарско признање под именом "Слађана Вељковић"

Центар за медијску транспарентност и друштвену одговорност (ЦМТДО) из Врања је расписао конкурс за новинарско признање које носи име прерано преминулог дописника "Вечерњих новости".

Центар за медијску транспарентност и друштвену одговорност (ЦМТДО) из Врања је расписао конкурс за новинарско признање које носи име прерано преминулог дописника "Вечерњих новости" из овог дела Србије Слађане Вељковић. Организациони одбор донео је одлуку о додели три равноправне награде - у виду плакете и 200 евра колико ће донирати овдашња компанија "Бритиш-америкен тобако" - које ће лауреатима први пут бити додељене на дан Слађанине смрти, 8. јула.

Рок за предлагање кандидата на електронску адресу nagradasladjanaveljkovic@gmail.com истиче 15. јуна, награђени ће бити најбољи у три категорије - репортажа, уређивачки рад у локалним медијима и новинарски подухват - а у конкуренцији ће бити садржаји из свих медија објављени од 8. јула 2018. до 15. јуна ове године.

- Прерано преминула Слађана Вељковић је репортажама у "Вечерњим новостима", за које је извештавала из Пчињског округа, оставила неизбрисив траг, а награда за најбољи уређивачки рад је установљена као омаж њеном ангажовању у недељнику "Врањске" - наведено је у позиву који је потписала председник ЦМТДО и Слађанина колегиница Јелена Стојковић, актуелни дописник нашег листа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси