Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за доделу награде „Медијакулт“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

20. 09. 2018.

Извор: Завод за културу Војводине

Конкурс за доделу награде „Медијакулт“

Завод за културу Војводине расписао је Конкурс за награду „Медијакулт“, којом се афирмише и подржава креативно телевизијско стваралаштво из области културе, а које допринoси унапређењу интеркултуралне комуникације.

На Конкурсу могу учествовати све телевизијске продукцијске куће у Војводини које своје емисије конкурентне у оквиру теме „Интеркултурална комуникација у Војводини“ доставе Заводу за културу Војводине, Војводе Путника 2, 21101 Нови Сад, са назнаком „За конкурс Медијакулт“.

Конкурс је отворен до 19. октобра 2018. године.

Све пријављене радове прегледаће жири у чијем саставу ће бити угледни познаваоци ТВ стваралаштва, а у новембру 2018. године ће у Новом Саду, по шести пут бити уручена награда „Медијакулт“ коју Завод за културу Војводине сваке године додељује ауторима ТВ емисије о теми из области „Интеркултурална комуникација у Војводини“. 

Награда се састоји од дипломе, новчаног износа и публиковања награђене емисије на ДВД -у.

Пропозиције Конкурса:

1.            Право учешћа на Конкурсу имају аутори емисија који су својим радом, деловањем и стваралаштвом везани за простор Аутономне покрајине Војводине

2.            Право учешћа на Конкурсу имају аутори ТВ емисија које су реализоване у текућој 2018. години

3.            Емисије могу бити на српском језику, а ако су на језицима националних мањина  потребно је да буду титловане на српском језику.

4.            Емисије могу трајати најмање 10, а највише 30 минута

5.            Сваки конкурсни пакет мора да садржи: снимак ТВ емисије у три примерка снимљене у ДВД формату (без физичких оштећења, огреботина и сл. у регуларном ДВД запису – могућност репродуковања на обичном ДВД плејеру; уредно попуњен Пријавни лист (налази се на интернет страници Завода за културу Војводине www.zkv.rs ); филмографију аутора са биографијом и фотографијом; пар фотографија из ТВ емисије; уколико један аутор конкурише са више емисија, свака треба да буде снимљена на посебном носачу и пропраћена Пријавним листом.

Слање емисија снимљених на „CD-R“ формату значиће аутоматску дисквалификацију.

Конкурсну документацију слати на адресу:

Завод за културу Војводине

Војводе Путника 2

21101 Нови Сад

са назнаком „ За конкурс „Медијакулт“

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси