Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за новинарску награду „Др Марко Младеновић“ за допринос у борби против беле куге и депопулације
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

11. 09. 2020.

Конкурс за новинарску награду „Др Марко Младеновић“ за допринос у борби против беле куге и депопулације

Програмски одбор Медијског форума у Тополи расписао је конкурс за награду „Др Марко Младеновић“ за медијски допринос у борби против беле куге и депопулације. Рок за достављање радова је 16. октобар 2020. године.

Награда се додељује за медијске прилоге у штампаним и електронским медијима, који покрећу друштво и појединце у борби против беле куге, депопулације и афирмишу родитељство у нашој земљи. Три најбоља рада добиће плакету и новчану награду од по 30.000 динара. Награде ће бити додељене 6. новембра 2020. године на трећем Медијском форуму у Тополи.

Телевизијске и радио прилоге, као и радове из штампаних и онлајн медија треба слати на имејл ifm@hotmail.rs или поштом (исечци, фотокопије текстова или USB са ТВ и радио прилозима, као и текстовима објављеним у новинама или на порталима) на адресу: МЕДИЈСКИ ФОРУМ, Београдска 26, 34310 Топола, са назнаком: „За награду  Др Марко Младеновић". 

О наградама ће одлучивати жири у саставу - др Зоран Јевтовић, редовни професор универзитета, др Мирко Милетић, редовни професор универзитета и Александар Аврамовић, новинар.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси