Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари на југу Србије потпуној блокади за информације о корона вирусу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 04. 2020.

Аутор: В. Ристић Извор: Данас

Новинари на југу Србије потпуној блокади за информације о корона вирусу

Дописнику Данаса са југа Србије као и колегама новинарима на југу Србије све је теже да дођу до прецизних и тачних података о броју тестираних, као и оним лицима кој су заражена вирусом ковид 19.

Подаци са терене се битно разликују од оних које објављује званични сајт Covid19.rs. Према подацима са овог званичног сајта у седам општина Пчињског округа заражанео је вирусом короне 129 лица. У Врању 57, Сурдулици 34, Владичином Хану 20, Бујановцу 4, Прешеву 3, Босилеграду једно лице.

Локални медији јављају о двоје нових случајева смрти, у општини Трговиште, у којој званично није регистрован ни један случај заазе, а помиње се смрт двоје рудара.

Градски штаб за Ванредне ситуције у Врању одавно јавно не функционише јер не одржава јавне конфренције за медије већ су новинари упућени на саопштења на градском порталу.

Председник штаба и градоначелник др Слободан Миленковић, данима се ни на једном медију није обратио грађанима у потпуности игноришући сваки контак са локалним медијима, као и дописницима националних телевизија и новина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси